[開箱] 馬年中毒記之CM新年全餐 quick fire ultimate + mizar

過年前已經被位大和ching一篇冷艷湖水藍開箱深深中了一o野
過年後利是到手, 心中毒念一湧而出一次過新年大變身

正所謂工欲善其事 必先利其器, 希望新年大殺四方 日日升爆lv
恭喜大家發財開包嚕~

全餐圖(块pad送既)

正面背面

開包嚕

未插電腦已經見到keyboard底板透出湖水藍色(中毒一部份)

武器啟動

所有燈全開

湖水藍LED 100% 全光及低光

共有3個發光mode, fps mode 呼吸 及全開

cherry 青軸 百毒之首 ~ 感動!!

唔打時加番個cover 干淨o西

再一次感受到試左番唔到轉頭既感覺, 一下一下o得~o得~o得~o得~
好似叫緊你打我啦打我啦
, 玩都玩得過癮d~ 鍵帽順滑整體手感唔錯同之前大和ching
形容差不多, 唯一不足外殼膠感再低d會仲好希望再有新款時再提升la
report 咁多先, 試清楚隻mouse再同大家報告~

thank you

得到解藥
隻開陽星又係一款性價比之選,再加上用高品質歐姆龍,夠晒耐用。
隻Mouse又附帶自家CM STORM軟件去SET野,夠晒方便。

師兄太強了, 呢隻MIZAR咁新都俾你買到

師兄太強了, 呢隻MIZAR咁新都俾你買到
raisin 發表於 2014-2-12 10:43

yeah 都係新年時上網見到

nice share ching CM佢好中意鋼版同個燈一樣色

nice share ching CM佢好中意鋼版同個燈一樣色
michaelyiu10 發表於 2014-2-12 17:49

係!? 仲有邊隻款都係咁設計?

係!? 仲有邊隻款都係咁設計?
神之男 發表於 2014-2-12 22:41

有隻紅燈都好似係,唔記得咩model,CM隻隻都差唔多款,razer都係綠鋼版,綠燈

有隻紅燈都好似係,唔記得咩model,CM隻隻都差唔多款,razer都係綠鋼版,綠燈 ...
michaelyiu10 發表於 2014-2-13 17:42

應該都係QFU系列黎 ...
因為上返CM網睇都係得呢隻MODEL個鋼板同燈係同色 ...
http://www.cmstorm.com/en/products/keyboards/QuickFireUltimate/

另外恭喜師兄解毒 ...
成套CM真係幾靚 ...

真係正!
真係精彩!

CM真係分唔清邊隻打邊隻