[操作疑難] Mouse 微動壞了,請問有無好手勢維修師傅介紹呢?

我隻 logitech optical trackman cordless..... 停產多年,但好好用,有啲功能鍵壞了

之前深之都有間舖肯整,但最早話整埋嗰次唔再做啦,而家又有微動壞了,唔知有無巴打有好師傅介紹呢?
感謝萬分

我隻 logitech optical trackman cordless..... 停產多年,但好好用,有啲功能鍵壞了

之前深之都有間舖肯 ...
dearkaki 發表於 2018-1-24 17:24

好似搬左去Kwai Chung

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

好似搬左去Kwai Chung

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone
556556bt 發表於 2018-1-24 19:30

咦?~~ ching 好似知我講邊間咁既?原來嗰間咁出名

係呀,佢好似搬咗去嗰度,但同時都話唔再做啦

咦?~~ ching 好似知我講邊間咁既?原來嗰間咁出名

係呀,佢好似搬咗去嗰度,但同時都話唔再做 ...
dearkaki 發表於 2018-1-24 19:38

唔再做咩? 我FRD 早排先寄過隻logitech 去換ja ma .. 俾一程運費. 奇埋番黎..
佢話幾好喎

唔再做咩? 我FRD 早排先寄過隻logitech 去換ja ma .. 俾一程運費. 奇埋番黎..
佢話幾好喎 ...
556556bt 發表於 2018-1-24 20:03

竟然?咁明日打去問問先

竟然?咁明日打去問問先
dearkaki 發表於 2018-1-24 20:04

u got the nos?

u got the nos?
556556bt 發表於 2018-1-24 20:12

要搵下囉,若師兄手頭有既,麻煩pm一下呀,謝謝

我有,佢都係epc ching嚟

要搵下囉,若師兄手頭有既,麻煩pm一下呀,謝謝
dearkaki 發表於 2018-1-24 20:16

要問番朋友。 上邊有Ching 話有。 唔得再幫你問

自己買個辣雞換啦,其實好易