[滑鼠] 香港有冇人可以換Mouse Micro Switch?

thxxxxxxxxxx

thxxxxxxxxxx
病態賭徒 發表於 2018-1-30 19:06

自己睇番啲囉C位, 慢慢拆應該搞得掂喎

有EPC CHING係kwai chung工廈有做, 你預1百多少少, 工本都要, 要養家, 我都想幫襯

linke

我之前都幫過襯過,ok既,但之前喺深之都話唔做,所以最好打電話去問問

btw....... 我都想要佢 contact,唔見咗,因前直踩上去深之都搵佢哋幫手

they change or clean?

I think I did clean in 深之都 before.  After 1-2 years, same problem again.  Indeed, I seldom use after fix up.  I have MX, 2S too.

自己睇番啲囉C位, 慢慢拆應該搞得掂喎
alan216hk 發表於 2018-1-30 23:08

where can I buy this switch?

where can I buy this switch?
病態賭徒 發表於 2018-1-31 11:44

TB

我自己隻Mouse都係上網揾拆機資料然後自己郁手.
但要留意, 隻隻Mouse結構可能接駁位唔同.
即係有啲拆開咗, 合唔番, 報廢.
揾足料先好拆.
穩陣啲就send番去原廠維修

TB

我自己隻Mouse都係上網揾拆機資料然後自己郁手.
但要留意, 隻隻Mouse結構可能接駁位唔同.
即 ...
alan216hk 發表於 2018-1-31 11:55

cheap mouse, no worries.....

係咪得一隻model的switch?

我之前都幫過襯過,ok既,但之前喺深之都話唔做,所以最好打電話去問問

btw....... 我都想要佢 contact, ...
dearkaki 發表於 31-1-2018 10:45

你搵番佢個contact未?我都想搵人換