[開箱] Razer backwidow x淘淘鍵帽分享

話說個鍵盤用耐左有啲悶 就搵啲雷蛇專用的試試
見呢套王自如色幾好就淘落黎試試 寧願燈都唔睇 都要換
換左落去其實幾好 質感一流
唯一缺點 個空白鍵入面粒的長度唔啱 落唔到平衡杆   又要再淘過

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

同我度王自如咁似, 又係側刻
btw, 空白鍵有咩問題? 粒龍豆佢應該無提供埋, 用番你本身嗰兩粒應該啱洗架?
定係講緊插完龍豆後個位對唔到平衡桿?

同我度王自如咁似, 又係側刻
btw, 空白鍵有咩問題? 粒龍豆佢應該無提供埋, 用番你本身嗰兩粒應該啱洗 ...
josephchoi 發表於 8-2-2018 01:33 PM

係龍豆個位對唔到  支杆勾唔住 而且按到底 龍豆會卡住龍頭 個鍵彈唔返上黎
唯有拆左龍豆用住先 我呢套 人仔189

係龍豆個位對唔到  支杆勾唔住 而且按到底 龍豆會卡住龍頭 個鍵彈唔返上黎
唯有拆左龍豆用住先 我呢 ...
pang1987 發表於 2018-2-8 17:17

有冇tb link?有D興趣
隻leopold全黑對得耐有D悶

有冇tb link?有D興趣
隻leopold全黑對得耐有D悶
devilhunter 發表於 10-2-2018 04:40 AM

https://item.taobao.com/item.htm ... amp;id=525452547091

回復 5 #pang1987

質素如何?

via HKEPC Reader for Android

咁咪唔透光囉?
PCAJ 發表於 10-2-2018 03:54 PM

係..犧牲左啲燈都要轉形象 因為太光
啲燈夜晚好光 係光污染 之前訓覺都要專登入佢個程式熄燈
照開燈啲效果 參考下
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 pang1987

質素如何?

via HKEPC Reader for Android
takayo72 發表於 10-2-2018 09:23 PM

我未用過靚野..比較唔到手 不過佢係磨砂 手感ok
缺點係J F同5嗰幾個凸位唔夠凸
整體黎講 百幾二百蚊 不錯了