[鍵盤] Office 機械Keyboard 平靚正推介 please

Office 機械Keyboard 平靚正推介 please, 可以唔駛用光;
office 用咩軸好 d?
要 104

唔係青軸就OK
Cherry mx board 2.0
ikbc KD104
irocks K65MN

回覆 2# 1234950

又真係比你答曬,office 冇燈 之選!

但Cherry 果隻 Low profile key cap,

重有隻GANSS

回覆 3# tommy0605

未答鴨仔
CHERRY除左LOW PROFILE KEY CAPS
個鍵盤預設斜度仲係平  

不過我答個D全部都係港行有代理  
等人補充逃佬貨

office 冇燈!
補充逃佬貨!
高斯87

我推介 ikbc KD104 & Ducky one PBT 黑色側刻
軸就建議紅軸或茶軸, 親身去試打下再決定

兩隻都係五百幾, PBT鍵帽 + made in taiwan
呢個價位, 係有其他選擇, 但全部都係ABS鍵帽 + made in china

我推介 ikbc KD104 & Ducky one PBT 黑色側刻
軸就建議紅軸或茶軸, 親身去試打下再決定

兩隻都係五百幾, P ...
josephchoi 發表於 2018-2-26 17:47

ching 我睇 報價.com 無5百幾, 你係指淘寶?

回覆  nulry
1234950 發表於 2018-2-26 23:16

謝謝師兄.

好奇一問, 點解呢 d keyborad無二手, 或者二手都咁貴?

回覆 9# nulry

唔知點解冇2手   D人一係買一個 有排用
有D人係買幾多(買上癮) 不過呢兩種人都唔會放
除非前者想換神野 後者買左靚野覺得之前個個太失禮(失禮應該都唔會買)
先會放

二手貴因為有D型號/軸絕左版
又或者
D人係襯特價買返黎再放出去

不過二手都可能要買過套CAP 如果係ABS CAP應該打左油/個頭近