[開箱] [極速簡單開箱]Blue Microphones YETI 電容麥克風

呢款MIC有3隻色(黑/銀/白)
包裝入面提供左一條接近2米既線

佢預設就已經裝好左個MIC架既
如果你唔想用佢個MIC架,
底部都有個位可以鑽落去夾檯既三角MIC架
最右邊就可以插條3.5MM線聽返自己講野既聲

支MIC背面有兩個碌
上面個碌係用黎調較音量
下面個碌有4個收音模式:心型指向,雙指向,全指向,立體聲

RAZER果支Seiren都係搵佢呢間廠整
係個樣有小小唔同 收音真係好好
如果用黎同FD打機傾計 千其唔好用青軸
啪到你朋友叫救命~

後補包裝圖: 因為已經掉左唯有出去搵返包裝影張相
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢支好嘢嚟又唔算貴

via HKEPC Reader for Android

啪到你朋友叫救命~

>如果set 指向模式有冇得改善呢個問題?
雖然都難d架喇,鍵盤咁近青軸又咁大聲

開箱....個箱呢?

開箱....個箱呢?
1234950 發表於 2018-2-28 16:12

最緊要支MIC姐 唔好咁執著 晏D補返比你XD

呢支好嘢嚟又唔算貴

via HKEPC Reader for Android
takayo72 發表於 2018-2-28 08:10

個價可以接受

啪到你朋友叫救命~

>如果set 指向模式有冇得改善呢個問題?
雖然都 ...
summytsoi 發表於 2018-2-28 16:02

你知青軸幾響架啦 好似有回音咁XD

最緊要支MIC姐 唔好咁執著 晏D補返比你XD
電競奇才 發表於 2018-3-1 01:34

好啦  我原諒你啦
開箱 梗係要SHOW 包裝

美亞黑色而家做緊90鎂
連埋SHIPPING都好平
已經落左單等番貨就SHIP

it looks like a 蕉 or 假狗.....
I prefer Razer one rather than this banana

many oversea guys called it "Dildo"
https://www.youtube.com/watch?v=3KO2_NYFSsU