[鍵盤] [閒聊]KOYU 65% Hotplus

今次呢個Koyu,我係想要呢類別,多色選,可加配重,玩物料質素。
不過就真係偏貴,先前睇仲咗Gray Studio HB85(可惜係非軸熱拔)所以最終都唔諗。
呢個年代,熱拔係常規配置,軸體越來越多選擇,個縠幾心愛都敵不過換軸體的享受。
最終我無再同呢位開發者討論,因為在我的世界,軸體做就了熱拔必需成為常規配置,而呢位開發者半年前都睇唔到熱拔的未來,只執著外觀設計,就算我有財力去追外觀,但沒有財力去給空間放下太多外殼。最終我都只會把錢投放在軸體的可玩性上。(存放空間問題)
KOYU

呢個爽啊, tank version 成5kg 重, 健身神器
定位板又係特厚, 整體手感肯定硬到核爆
.....不過都貴到核爆

呢個爽啊, tank version 成5kg 重, 健身神器
定位板又係特厚, 整體手感肯定硬到核爆
.....不過都貴到 ...
josephchoi 發表於 24/10/2018 15:45

人仔8070 拿利。

可以稱得上十大殺人武器
成皮銀除咗多錢到洗唔哂之外會有咩人會買

可以稱得上十大殺人武器
成皮銀除咗多錢到洗唔哂之外會有咩人會買 ...
dan_dan 發表於 24/10/2018 22:05

我相信國內,會有呢方面,接力。
不過我好奇,呢個價格,只反影到銅物料,反影唔到設計。

題外話

我個ALT 又好似上次一樣係22號就沈左幾日無下文 又要慢慢等浮返上嚟

題外話

我個ALT 又好似上次一樣係22號就沈左幾日無下文 又要慢慢等浮返上嚟 ...
dan_dan 發表於 26/10/2018 21:10

MD 用集運分分鐘仲可能快咗。