[滑鼠] M65 Pro RGB 成日會紅色感嘆號係點解?

請問M65 Pro RGB成日係右下角個icue顯示"紅色感嘆號"係點解? 有時又會冇

又冇咩野特別顯示乜事, 但又用到    謝謝大家
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問M65 Pro RGB成日係右下角個icue顯示"紅色感嘆號"係點解? 有時又會冇

又冇咩野特別顯示乜事, 但又用到  ...
惡魔城城主 發表於 2019-3-3 02:02

我都會,重新插一次又唔見左

但係佢出緊紅色感嘆號又對我無影響

我都會,重新插一次又唔見左

但係佢出緊紅色感嘆號又對我無影響
s84292 發表於 3-3-2019 13:07

即係可能係d software bugs ok 唔係我先係咁都放心d...唔該晒師兄

即係可能係d software bugs ok 唔係我先係咁都放心d...唔該晒師兄
惡魔城城主 發表於 2019-3-4 14:59

K70 M65
輪流出,我已經唔想理佢, 隻KB 明明RGB又正常,
禁又冇問題,都係感嘆號

拔左佢重插又冇左, 應該只係偵測BUG
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實我都覺得bug bug地 corsair D野
我同你一樣又係k70 m65pro 成日會detect唔到插左要reboot pc

另外我mouse3個轆轆 向下轆幾下就會有一下變左向上
應該會買過隻新 corsair... 不了

其實我都覺得bug bug地 corsair D野
我同你一樣又係k70 m65pro 成日會detect唔到插左要reboot pc

另外我mo ...
vincent312 發表於 13-3-2019 11:34

我隻冇啊, 只係感嘆號冇detect唔到要reboot

不過Corsair硬件上來講, 暫時用佢依隻都好過用以前爛鬼Steelseries, 用過佢3隻sensei都衰到冇朋友, 易壞易殘仲要貴

我隻冇啊, 只係感嘆號冇detect唔到要reboot

不過Corsair硬件上來講, 暫時用佢依隻都好過用以前爛鬼Steel ...
惡魔城城主 發表於 2019-3-13 15:44

睇返仲要岩岩過保... 頂