[其他] 動漫電玩展 會唔會有 電競headset 買?

如題
暫時睇緊 arctis pro wireless

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

如題
暫時睇緊 arctis pro wireless

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
harriswan 發表於 2019-7-23 00:34

應該有,不過價錢同你出去黃金 高登買冇咩分別

應該有,不過價錢同你出去黃金 高登買冇咩分別
s84292 發表於 2019-7-23 11:16

會唔會有野送咁。。。

睇左好耐   早兩個月突然見到 amazon 個價咁靚, 即刻買左
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇左好耐   早兩個月突然見到 amazon 個價咁靚, 即刻買左
wayneho000 發表於 2019-7-23 16:34

咁平。。。

回覆 4# wayneho000

有冇用後感?

會唔會有野送咁。。。

harriswan 發表於 2019-7-23 12:13

可能會送電?但係我覺得香港代理唔會

我早排買Steelseries 隻MOUSC,外國係免費送雷射頭,香港間間要加錢買

wayneho000 發表於 2019-7-23 16:34

用後感+1

arctic 啲耳機,喺 WINDOWS 入面被辨認為 2.0 CHANNEL
換言之,WINDOWS 只會 FEED 2.0 CHANNEL 訊號俾佢;佢既 VIRTUAL SURROUND 效果,係建基於 2.0 CHANNEL 模擬出嚟,無乜前後左右感覺

買 LOGITECH 或另外幾隻牌子就唔同,WINDOWS 會辨認為 5.1 / 7.1

回覆 5# harriswan

而家仲平多 100