[操作疑難] LOGITECH 保養

想問下各位CHING, 請問我有咩方法搵到隻MOUSE 係邊間代理做保養?
個盒無LABEL...
g703, 係2000FUN買的~
謝謝~

最簡單你可以打返去2000fun舖頭到問問

幾年前轉左代理..但都係個間..
舊代理都係去新代理整
但3年保應該唔會有舊代理既貨..除非比錢叫佢地整
重點係佢地好似要睇你盒上代理LABEL  咁就實係佢地代理

聯絡方式 - Logitech
https://www.logitech.com › zh-hk › contact
冠恒集團有限公司. 一般查詢: 3102 1698 銷售熱線: 3619 6500 客戶服務熱線: 3898 4900 維修中心地址: 香港新界荃灣有線電視大廈29樓07A室辦公時間: 星期一至 ...

gaming 係GC做

回覆 4# Zz笨影zZ

what is GC?

想問下各位CHING, 請問我有咩方法搵到隻MOUSE 係邊間代理做保養?
個盒無LABEL...
g703, 係2000FUN買的~
謝 ...
stevencheuk 發表於 2019-11-1 12:50

Submit a ticket at logitech hk support page, they will tell you the local distributor(s) details (for hardware replacement).  I did that recently (my logitech packing also got no warranty label).

ps. original receipt is needed

回覆  Zz笨影zZ

what is GC?
pomkon 發表於 2019-11-5 03:09

good century