[其他] g903剛剛過保養!就連點...壞微動!谷鬼氣!

9百幾元,咁鬼渣!揼落垃圾桶又唔抵!自己淘寶買微動番來自己換!工具連微動一百元都唔洗!試吓整都好!雖然第一次!

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

9百幾元,咁鬼渣!揼落垃圾桶又唔抵!自己淘寶買微動番來自己換!工具連微動一百元都唔洗!試吓整都好!雖 ...
water3211 發表於 2020-11-11 16:13

d螺絲多到呢......拆極都有????

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

logitech qc 每況愈下。。。。

橫掂都係換,點解唔換粒好D嘅微動呀

橫掂都係換,點解唔換粒好D嘅微動呀
288538 發表於 2020-11-11 18:24

我其實真係唔識邊隻微動牌子好!我上網睇人地換微動!諗住自己搏一搏!試換!我焊筆都係第一次用

好似好複雜...

9百幾元,咁鬼渣!揼落垃圾桶又唔抵!自己淘寶買微動番來自己換!工具連微動一百元都唔洗!試吓整都好!雖 ...
water3211 發表於 2020-11-11 16:13

原廠微動的確唔耐用,捱到兩年先出現雙擊已經算係咁,好多連一年都捱唔到,二年未到就可以去維修換新。

9百幾蚊都咁兒戲...logitech 越黎越渣

手術成功 !唔好笑我整得肉酸!第一次算係咁!又復活!應該可以玩多幾年

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

手術成功  !唔好笑我整得肉酸!第一次算係咁!又復活!應該可以玩多幾年

via HKEPC IR Pro 3.6 ...
water3211 發表於 2020-11-12 00:38

要做好心理準備,綠點微動同樣唔會太長命