[鍵盤] 羅記品質真係越來越不行 , 還是我黑到底 ?

話曬都過7百一隻的鍵盤 , 品質咁很差

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你黑

你黑
同品質差

兩樣野無衝突

我都預隻g913tkl 同g502無線保養期內要入廠

依家羅技真心唔知佢係想賺到盡定點
佢隻 g pro wireless x superlight
本身用緊第1代想換 因為佢輕左
所以冇右邊制 燈細粒左我都明白

但睇左D人拆解 連粒微動仲downgrade左?
由D2FC-F-K(50M) -> D2FC-F-7N(20M)
淘寶自己散買係講緊 5.8 -> 3蚊粒
本身咁都唔係問題, 但果粒微動D手感好差
基本上買番黎一定要換另一款
隻mouse仲要講緊定價1299? 真心high大左
佢要定呢個價唔係問題
如果佢個保養方法跟番美國
好似我fd 係美國 果時第一代 又係用壞微動
羅技直接寄過隻新比佢 而且用一排之後又有問題 再寄2隻比佢
隻mouse個成本可想而知...

依家都係用番自己換左微動既第1代算
等佢第2代淘寶果D跌價跌到好似第1代半價以上先再考慮

基本上我主要係當買佢軟件
轉軟件時指定profile 比另外用過既3隻牌子順 (不過g hub 初新出時都係屎野黎)

我有隻G610
係所有KEYCAP都勁鬆, 明顯整果時QC問題
美森買, 已經換左第2隻牌子了, 怕左LOGI

隻G603暫時無事, 但用呢隻微動應該2年內會打柴

下次都唔買LOGI了

really。。。。

你黑仔囉, 我屋企只係試過隻V470鼠仔雙按, 其他L記任跌任撞依然生猛.

不過我無用過 G系...

基本上我主要係當買佢軟件
轉軟件時指定profile 比另外用過既3隻牌子順 (不過g hub 初新出時都係屎 ...
rfdingo 發表於 2021-3-31 13:37

講軟steelseries 好佢9倍
垃圾dpi 都冇得set

講軟steelseries 好佢9倍
垃圾dpi 都冇得set
EVIS 發表於 2021-3-31 22:01

steelseries 用左排無用

btw dpi 點會無得set,跟軟件轉都得喎.....