坐等收貨

各位請留意:你們自己揾到的淘寶貨品其實是眾籌項目(非淘寶認可的眾籌),請自己留意風險!

板 ...
Offer 發表於 2016-7-22 11:31

其實係相信offer兄的眼光,和一直見住ironman對製作、改良3DP的專注才會落坑(冒著要同老虎搏鬥,先斬後奏),希望不會斷羽吧

其實係相信offer兄的眼光,和一直見住ironman對製作、改良3DP的專注才會落坑(冒著要同老虎搏鬥,先斬後奏), ...
ghost2377 發表於 2016-7-23 22:53

我都未試過,未見過,未了解清楚嫁,推吾推介比各位要試左先,你地到時睇完開箱先自己決定吧!

另外有D詳情各位應該在未知情況下下了單,例如包D乜又吾包乜之類啦!

請問大家係邊間落左單?
淘寶上只係搵到一間有 (木辛童, 應該是 完子的店), 係咪就係果間呢?  我旺旺問無人應.
呢三日內賣多左幾件 (家陣 77), 唔知係咪呢度既 ching  出手既?

禾有份
whitechunk 發表於 2016-7-24 11:58

You jump, I jump!

呢個價錢, 搏得過.  同佢吹左一陣水, 我都出左手了.
不過, 佢話 8月15日之后陆续发货.... 唔知幾時至到我了.  
希望有 300 張單, 可以 999 就最正.

¥1499
whitechunk 發表於 2016-7-24 14:09

你好想比 1499???  家陣 78 成交, 多 廿幾個就 1299 喎.  都慳番 200 喇.

估計,多數人食花生等睇評測  好難過百
whitechunk 發表於 2016-7-24 14:36

我今天才下單....應該係排 78, 唔知幾時出到我...  你的已發貨?