我想買部Fabrikator Mini II

各C兄你好,本人係一個3d printer嘅初學者,乜都唔識,所以有好多嘢想請教各位c兄, 我想買部Fabrikator Mini II , 想問呢部機ok嗎? 又想問下係咪一定要買佢個牌子D Filament 呢 ?

各C兄你好,本人係一個3d printer嘅初學者,乜都唔識,所以有好多嘢想請教各位c兄, 我想買部Fabrikator Mini I ...
lm182733 發表於 2017-4-17 22:33

Filaments: 1.75mm diameter PLA, ABS, PETG
TB is around 40~100 rmb

回覆 1# lm182733

反而呢部冇乜興趣因我比人毒害,想買i3 mk2,i3真係打得不错

反而呢部冇乜興趣因我比人毒害,想買i3 mk2,i3真係打得不错
Offer 發表於 2017-4-23 17:06

邊個咁夠薑毒得到你

邊個咁夠薑毒得到你
gorto 發表於 2017-4-23 17:41

不能說的,我怕佢x我

Offer 發表於 2017-4-23 17:06

ching 會買 Pursa 既 kit (家陣好似得 MK2S 了), 定係自己執件砌?
我見淘仔好似只有 i3 既套件, MK2 或者 MK2S 都未有.   
唔知會唔會有機會好似之前 Kossel Mini  咁, ching 做埋全金屬套件 團購.

我隻豬都比我玩到死死下, 遲下都想換了.  希望 ching 比人毒完, 順手攪個團購毒下人.