唉..................對師兄門啲眼光真失望..
1/唔靚....不過唔係醜
2/ 果兩舊嘢( 只可以用兩舊嚟形 ...
驚你唔識 發表於 2019-4-7 16:39

難怪師兄如此慨嘆,正正經經做3D 片就得幾千view,
但係性感3D片就幾百萬view.

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

最後都 介紹她的 oo 及 OO  ...
fred2088 發表於 2019-5-1 16:58

招唔怕舊!

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

睇怕我係唯一無Subscribe 果個
因見到果兩舊嘢已經唔開胃 ( 唔識舉! )  ...
驚你唔識 發表於 2019-5-3 15:14

證明師兄唔係鬼佬!

用條命換view數

O-O姐 嘅View 數插插地水, 物極必反!

回覆  palpatrick

我都幾佩服佢為理想犧牲色相.
hklb 發表於 2019-6-20 12:00

O-O 姐落過黎香港,當日都好多人留意佢......!
當時64蚊太興燒味好抵食!

https://www.google.com.hk/amp/s/www.ettoday.net/amp/amp_news.php%3fnews_id=712184

回覆  palpatrick

其實就算細兩碼效果都差唔多, 而且平時整野方便得多, 成日見佢動手時OO都阻手阻腳 ...
hklb 發表於 2019-6-20 15:05

師兄都幾留意工業安全喎,

等我仲留意太興D燒味飯貴咗好多添!