自家製三角洲

6 天前 10:24

學習了一輪,分享一下作品
買料砌機可以學到很多嘢,可以更了解部機功能

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

回覆 1# 3D_DIY

有創意 !!! Delta 機用圓外型 ...
     如果個 Display 整合一起會更好 ...

個display會整過㗎,因上次個觸控屏還未成功改firmware, 所以諗緊轉乜嘢好

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

回覆 3# 3D_DIY

會改那款 Touch Display ?

原意是 nextion touch screen,因可以改自己風格的UI

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2 ...
3D_DIY 發表於 2019-4-13 13:55

創意無限! 值得鼓勵!

回覆 5# 3D_DIY

nextion touch screen 去 Marlin 會有D難度 ...

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2 ...
3D_DIY 發表於 2019-4-13 13:55

我見到自已Design 個carriage,
仲有P仔支捍, 好有本土味!

我見到自已Design 個carriage,
仲有P仔支捍, 好有本土味!

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2. ...
palpatrick 發表於 2019-4-13 21:36

响嚟度浸咗咁耐,唔多唔少都都學到師兄們d好嘢,何況好嘅設計是值得學習嘅

响嚟度浸咗咁耐,唔多唔少都都學到師兄們d好嘢,何況好嘅設計是值得學習嘅

via HKEPC IR P ...
3D_DIY 發表於 2019-4-13 22:17

支持本土,加油!