桌面級家用兒童教育工業DIY 3D打印機

總之係唔小心訂咗

回復 1 #palpatrick

師兄都好唔小心禾

但都好 靚仔, 啲色襯得好好!
全金屬
都有好多地方可以改良

via HKEPC Reader for Android

回復 palpatrick

師兄都好唔小心禾

但都好 靚仔, 啲色襯得好好!
全金屬
都有好多地方可以改良 :good ...
fred2088 發表於 2019-7-28 16:10

就係見到個價錢‘幽靈狗狗’

回復 1 #palpatrick

請問有咩問題呢?係精度不足,定係系統唔穩定?

請問有咩問題呢?係精度不足,定係系統唔穩定?

via HKEPC Reader for Android ...
SiuGat 發表於 2019-7-28 16:53

唔好誤會!係尋日訂咗但到今日店主仲未發貨!
毒癮發作!

回復 3 #palpatrick

千二三,買個電色鋁殼,都令令,又有大床
235x235x250
MKS GENL  24V + 熱床
https://tevo3dprinterstore.com/products/2016-newest-tevo-tarantula-i3-aluminium-extrusion-3d-printer-kit-printer-3d-printing-2-rolls-filament-8gb-sd-card-lcd-as-gift

回覆 4# SiuGat

可以自行加功能 ...

回復 5 #palpatrick

你講到好似買錯嘢咁...

你講到好似買錯嘢咁...

SiuGat 發表於 2019-7-28 19:51

哈哈! 唔通師兄已入手?

回覆 9# palpatrick

唔係,只係覺得而家FDM都叫成熟,好難話有不良產品,你咁講突然有啲擔心啫,我用緊cheap cheap Anycubic Mega S,基本上冇乜投訴。