[免費] 永續3D print - kossel mini

因家中發生左D 不可預期既事,希望有心人收養

部機本身係alancck
https://www.hkepc.com/forum/view ... 4293&highlight=

我改左晶格玻璃  +  220v 熱床 , 表現良好

呢個post -  alancck  會有最終決定權, 及優先回收權

因為部機都比較重, 唔太遠我可以車去有心人附近

因家中發生左D 不可預期既事,希望有心人收養

部機本身係alancck

我改左晶格玻璃  +  220v 熱床 , 表現 ...
warrior 發表於 2020/10/13 11:23

多謝ching幫我接收咗賤妾,
重對佢咁好
可惜我已經對現實創作冇晒興趣,
希望可以有人對ching嘅機有興趣,
至於有冇收費同責任,
我將賤妾交俾ching嗰陣已經放棄所有有關哩部機嘅所有權利同責任,
一切交由warrior ching 全權決定,
希望有心人可以永續diy同 open source 精神,好好使用佢

多謝ching幫我接收咗賤妾,
重對佢咁好   
可惜我已經對現實創作冇晒興趣,
希望可以有人 ...
alancck 發表於 2020-10-13 11:54

我無諗過要收$     如果唔係事出突然, 我都會一直用到佢百年歸老

我想要

我想要 x2 wait list one

唔知新手可唔可以排?謝謝?

各位C HING, 由於只得一部機, 我會按照PM 我的時間順序來approach
已有幾位C HING PM 我, 所以之後PM我的機會都比較細, 我唔逐個PM 回啦, 請見諒

吓!嘜原來係用 PM 計

吓!嘜原來係用 PM 計
dsm 發表於 2020/10/14 00:23

唔洗灰心喎,
哩到好多ching都好闊綽,
記得多啲嚟mon下post,
問下問題,發表下意見,
分分鐘又有ching送機送料送大床,
加上offer大大成日搵著數....俾我地,
今次冇,下次實有

新主人已經接收左了
kossel mini 係一部好機,   加埋 LED 燈, heatbed 同 晶格玻璃   無得輸
希望新主人可以將佢繼續發揚光大