[其他] 網頁寄存 -Free web hosting

請問有沒有好的免費網頁寄存介紹?
我本身用梗一間, 但快要停止服務, 要轉另一間, 但我要用番自己的 domain name , 同時要有 ftp 搬番全部d files 過去,
其實我有好多個files(大概 10,000 files) , 係 data, 但總容量少過110MB

謝謝!

錯區

純粹係 file,唔使行任何 server side language 嘅嘢,可以用 Netlify,掉個 zip file 上去就得

你現在用緊 skhosting ?

你現在用緊 skhosting ?
stephenwong 發表於 2024-1-12 06:26

yes, 你又知既? 你都用梗?

純粹係 file,唔使行任何 server side language 嘅嘢,可以用 Netlify,掉個 zip file 上去就得 ...
justiceice 發表於 2024-1-11 15:53

樓主要求 "要用番自己的 domain name" 喎

簡簡單單, 屋企起部 server, 或者用隻 NAS 做.

現在嘗試用 awardspace, 希望成功搬家啦

fredayeung 發表於 2024-1-12 13:41

頭先測試下, 無免費 SSL 安全認證, 去到網頁會見到 "不安全", 其實有無問題

fredayeung 發表於 2024-1-12 13:41

試驗失敗, 原來 awardspace 唔畀上載 mp3 files