放dc:fx36

FX36 1.100萬像有廣角鏡24MM無花90%新用左一年唔夠$1800

=.=epc1800定hkd1800

EPC$甘荀!

佢可能post錯區

如epc1800即食

原帖由 metralfields 於 2009-3-25 17:23 發表
如epc1800即食

如我唔加個"如epc1800",樓主唔賣可能要扣分 ,算啦見佢新仔唔玩佢呢!樓主快 D Del Content 啦。

佢離左線

睇真D原來無 End Date,好彩我唔係真係出價。

呢掛真係好多初級會員亂咁嚟, 上次係 交易廣場(電腦類)賣野, 已經俾人即食, 個初級會員夠膽死 send pm 俾我, 話佢即食, 重俾埋電話, 叫我 call 佢約交收. 好彩睇真個名, 如果唔係交收錯唔知惦收科.

原帖由 快感bb 於 2009-3-25 16:46 發表
FX36 1.100萬像有廣角鏡24MM無花90%新用左一年唔夠$1800

2. 本區每個主題內容可定為 [問價、徵求、出售及拍賣] 三種方式。
      a. [問價主題] 若有三位會員回應價格後,該帖便會鎖上;
            若樓主想將其轉作出售或拍賣,可聯絡版主解封,但須盡快擬定內容。
      b. [徵求主題] 最高限期為 5 日,之後便會鎖帖,一星期內不得重新發帖。
      c. [出售主題]及 [拍賣主題]最高限期為 5 日,截止當日會有置頂顯示,之後便會鎖帖,一星期內不得重新發售。

7. 賣方必須定下底價、每口叫價或即賣價,(底價等同最低售價格,即取消任何保留價)。
    另外禁止無休止的加時拍賣(如最後五分鐘內有人出價自動延長5分鐘等。
    若賣方不喜歡競投一方在最後一分鐘內出價,可列明會提前結束拍賣並售與結束
    拍賣前最高出價者。

8. 拍賣/出售帖內嚴禁pm出價/暗標,所有出價必須在帖內進行,而pm出價者亦會遭受處分。

9. 拍賣結束時間 6小時前有任何修改,拍賣即時取消,(一星期內不得重新發售)。

10. 每人名下當天衹可有一置頂買賣帖,賣家可把多件物品集中置於單一買賣帖
    內。另外標題上必須清楚列出截止日期及時間(【例】2005年9月20日23:30
    完結),當日方可獲得置頂。