P3600i....vs viva

P3600i仲有冇得買?

有ge.. Viva 同佢.. 邊部好?!  

預$2xxx.. ge PDA phone.. 有乜選擇?
( 唔要P320. )

會唔會用T9 打sms?
Viva 內置xt9 個筆劃, 應該好過你平時download O個d 梅花~~
不過講速度p3600i 粒u 應該快好多~~

原帖由 dochi 於 2008-12-13 16:50 發表
Viva 內置xt9 個筆劃, 應該好過你平時download O個d 梅花~~

3600i仲有gps同hsdpa

原帖由 dochi 於 2008-12-13 16:50 發表

T9係M記個隻?!

我只係識用SE 個種

仲要P3600i, 行WM6得64mb ram的過時產品.
Viva或 Asus P522W (可能要3000左右)
個人覺得用PPC, 起碼要有128Mb ram. 另外用Intel CPU的會好好多.
我用 hp 612c, 大部左 d但整體OK.

原帖由 latvia 於 2008-12-13 20:58 發表
仲要P3600i, 行WM6得64mb ram的過時產品.
Viva或 Asus P522W (可能要3000左右)
個人覺得用PPC, 起碼要有128Mb ram. 另外用Intel CPU的會好好多.
我用 hp 612c, 大部左 d但整體OK.

我都仲睇緊其他...

glofiish X800 呢部如何?

有冇D 係有QWERTY ?