有興趣買i908既問題?

i908係咪flash過個rom就好穩定? 16GB flash同睡死都冇再出現?
電話呢樣野, hang機同埋data失蹤真係no way.

仲有, 支筆你地係由得佢fing黎fing去?

thx

呵呵~!~~~~~~

原帖由 raymondleung 於 2008-12-15 16:54 發表
i908係咪flash過個rom就好穩定? 16GB flash同睡死都冇再出現?
電話呢樣野, hang機同埋data失蹤真係no way.

仲有, 支筆你地係由得佢fing黎fing去?

thx

http://www.mobile01.com/topicdet ... 39&last=9436110

更新左呢個之後,基本上所有問題都無再出現

支筆~我扣左落條電話繩度....不過都好少會用

原帖由 s84292 於 2008-12-15 23:08 發表

http://www.mobile01.com/topicdet ... 39&last=9436110

更新左呢個之後,基本上所有問題都無再出現

支筆~我扣左落條電話繩度....不過都好少會用

裝係香港version既 i908可以嗎? 會唔會冇左保養? Thanks

聽講話會

其實i908 stable d定X1 stable d呢?

我要求唔太複雜, stable, 話音清晰, 藍牙, 影相質素(最好有補光), 個樣ok, 3G有雙鏡

原帖由 jackson_hoky 於 2008-12-16 10:23 發表

裝係香港version既 i908可以嗎? 會唔會冇左保養? Thanks

可以, 但會失去保..

原帖由 raymondleung 於 2008-12-16 12:08 發表
聽講話會

其實i908 stable d定X1 stable d呢?

我要求唔太複雜, stable, 話音清晰, 藍牙, 影相質素(最好有補光), 個樣ok, 3G有雙鏡

I908 夠晒OK...

16GB flash同睡死, 我行貨J2 rom 未試過~~
安全起見, 我都set 佢save d 相入microSD~~
但自己用咁耐, 都未試過唔見file & 睡死~

我都係用緊I6咋
可似有新ROM出左 係 L2

原帖由 於 2008-12-16 12:37 發表

可以, 但會失去保..

Thanks~~
but is a bad news.......