驚見toshiba g810暴跌

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 16341911?u=shop1609

g810   $2098就買到@@

另外p320   $1880咋@@
http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... b8937155?u=shop1609

依家心大心細

想放棄買i908
買部2千左右pda算

水貨喎
真係決心買既只好祝你好運

這两件野根本沒有可能跟I908比.

用p320 同i908 比差好遠喎

P320<G810<I908 三個級別 小弟係g810 user....雖然冇乜快速感覺可言 但用上都算唔錯!! 遲下唔用wm system的確幾慢!!!

原帖由 hahahalpc 於 2008-12-25 20:55 發表
水貨喎
真係決心買既只好祝你好運

水貨有咩問題?
最多咪無保養

我用手機咁耐都未試過用壞一部機

原帖由 baby-jojo 於 2008-12-26 22:13 發表

水貨有咩問題?
最多咪無保養

無問題你咪買囉,  唔使同人講.
在現時來講, 以上架野的確算慢. 有心買PDA的朋友, 建議你地就唔好買啦, 因為買PDA就好似買電腦, 慢D都想死. 慢咁多, 真係打出打入算數.

原帖由 baby-jojo 於 2008-12-26 22:13 發表

水貨有咩問題?
最多咪無保養

你冇問題即係= 部部都冇問題? 咁所有牌子唔洗有維修部啦? 咁拎去整d人係得閒冇野做行一轉?

原帖由 k-august 於 2008-12-27 04:34 發表

在現時來講, 以上架野的確算慢. 有心買PDA的朋友, 建議你地就唔好買啦, 因為買PDA就好似買電腦, 慢D都想死. 慢咁多, 真係打出打入算數.

其實一般用唔會有太大問題, 我用過KS20, 現用G810 感覺良好. 如果只打出打,唔好用PDA手機, 1,000蚊以下淨手機大把choice

G810 算好穩定 2000 蚊真係抵, 佢水機冇保有事確係煩

原帖由 k-august 於 2008-12-27 04:34 發表

真的有要死這麼慢嗎???
用過都可以接受的, 最起碼SPB介面度都叫順暢