大家用過咩野牌子既代電呀 ??

我用過momXX..........但好似仲衰過原裝壞壞地個舊..........大家可唔可以推介下............

另外香港仲有無dopod呢個品牌 ?? THANKS !!

PDA 既話, 用過 歡豬2004 同埋 Cameron Sino

飛毛腿精品, 大陸賣35人仔

原帖由 Phil_123 於 2009-3-30 02:50 發表
PDA 既話, 用過 歡豬2004 同埋 Cameron Sino

請問Cameron Sino既質量okay嗎 ? 邊度會有多o的款 ?

"歡豬2004" << 個名咁得意既.......呢個係唔係牌子名黎架 ? 質量又如何 ?

原帖由 ctl999999 於 2009-3-30 02:37 發表
我用過momXX..........但好似仲衰過原裝壞壞地個舊..........大家可唔可以推介下............

另外香港仲有無dopod呢個品牌 ?? THANKS !!

但係我用過你講0個個牌子(for O2 Atom)0既X-Level電,勁過原廠電好多wor,講到得返1~2%都仲可以傾到電話 。反而Power聰明電就 第一粒用唔夠4個月就電量減半,保養期內換過粒,不過0個款無出換0左第二個model但係都可以比o2用,呢粒新電每次一去到50%就不停自動熄機 ,唔會再換,但係都唔會再買呢個牌子,仲要個價貴Mom..x牌1/3
你睇睇Mom..x電有X-Level0既應該都幾好ga wor!

原帖由 mlau 於 2009-3-30 10:50 發表
飛毛腿精品, 大陸賣35人仔

謝謝 !!
飛毛腿我都有搵過......但搵唔到係for dopod 900的...........

原帖由 Mosfet 於 2009-3-30 10:54 發表

但係我用過你講0個個牌子(for O2 Atom)0既X-Level電,勁過原廠電好多wor,講到得返1~2%都仲可以傾到電話 。反而Power聰明電就 第一粒用唔夠4個月就電量減半,保養期內換過粒,不過 ...

咁可能真係要撞手神了.........又或者佢x-level電係好o的........我個粒係普通電來的.......我個部係dopod 900..........岩岩上去睇佢網好似無x-level電俾dopod........

原帖由 ctl999999 於 2009-3-30 10:52 發表

請問Cameron Sino既質量okay嗎 ? 邊度會有多o的款 ?

"歡豬2004"  
係佢自製既電池, 我用過佢既 X01HT (838pro) 電, 仲好用果原廠電 不過可能係因為我粒原廠電命不久矣
http://shop33015644.taobao.com/

不過佢冇 Dopod 900 電賣

原帖由 Phil_123 於 2009-3-30 11:43 發表
係佢自製既電池, 我用過佢既 X01HT (838pro) 電, 仲好用果原廠電 不過可能係因為我粒原廠電命不久矣
http://shop33015644.taobao.com/

不過佢冇 Dopod 900 電賣

謝謝你的幫忙.........咁等我試下搵下Cameron Sino有無先.............