原帖由 bethedealer 於 2009-11-2 02:18 PM 發表
有冇人用過呢個"Officicial HoFo Community ROM"? 同myhero比邊個好啲?

我用緊 Hero3G Uni rom + Myhero 1.1.3既 kernal ....非常順同穩定, 又快又有multi touch (browser 同 album only)

用~ magic  ching 請問你地會唔會 覺得 magic 好易花

原帖由 cainester 於 2009-11-2 04:31 PM 發表

我用緊 Hero3G Uni rom + Myhero 1.1.3既 kernal ....非常順同穩定, 又快又有multi touch (browser 同 album only)

即管試吓呢個Uni rom, 但係你嗰部唔係magic而係hero咩? 點解唔係flash magic3g而係hero3g? 同埋個kernel唔係連埋個rom咩? 點解可以用myhero嘅kernel?

原帖由 gut1983 於 2009-11-2 04:45 PM 發表
用~ magic  ching 請問你地會唔會 覺得 magic 好易花

用咗兩個月都冇用套, 而家重係新嘅一樣.

原帖由 bethedealer 於 2009-11-2 08:31 PM 發表

即管試吓呢個Uni rom, 但係你嗰部唔係magic而係hero咩? 點解唔係flash magic3g而係hero3g? 同埋個kernel唔係連埋個rom咩? 點解可以用myhero嘅kernel?

有hero就唔洗用 hero rom 啦

up 左 myhero2.0.4幾日.  間中有reboot情況.  另外, 開GPS, detect 位置好似無以前咁快.

之前用開myhero 1.1.3+swapper無以上問題.

原帖由 ericy 於 2009/11/3 08:54 發表
up 左 myhero2.0.4幾日.  間中有reboot情況.  另外, 開GPS, detect 位置好似無以前咁快.

之前用開myhero 1.1.3+swapper無以上問題.

所以, 未 up (仲係 1.1.3) XD

唔知係咪myhero個介面花巧...好似成日反應遲鈍...感覺上衰過最原始官方個個

原帖由 jycw 於 2009-11-3 11:10 發表

所以, 未 up (仲係 1.1.3) XD

如果你未up, 最好唔好up住.  或者backup左先up.  最衰我就係delete 左之前1.1.3個backup.

原帖由 tplcm 於 2009-11-3 11:23 發表
唔知係咪myhero個介面花巧...好似成日反應遲鈍...感覺上衰過最原始官方個個

我覺得仲順過MAGIC本身個原始介面