想問YAHXX OFFICE 2016是正版???

想問下見到YAHOO 賣Office 2016 Home & Bussiness for Mac (盒裝)  $499
有人知道是正版嗎???
賣家話係盒裝....
但可唔可以重裝???
定OEM洗機就玩完???

因為原裝APPLE STORE賣$1799呢...

某些包含DVD碟的'是'

總之一定要揀, 登入office 網, 入key 跟住download安裝的
lok57 發表於 2018-2-19 20:41

我就係買左盒裝水貨版...
入面有張卡key, 要上office網去登記...然後就可以下載更新...
應該是完全正版來的~

由於我係mac用...所以買家用版都夠了...mail用apple自家的~

馬雲網office係唔係都係賣破解版唔係賣key?
之前問過幾間都係一鍵安裝
evil666 發表於 2018-2-15 09:41

馬雲網office我買過...佢係授權版...
唔係真正自己既...

有無開單 (invoice)?
toylet 發表於 2018-2-14 22:36

忘了回覆添, 有開單~

試左
請問係唔係只包365 online無下載版?
evil666 發表於 2018-2-25 20:08

你個意思 係咪咁 ??
板規 不得 討論  PM 吧

365 online 1.JPG

365 online 2.JPG

自行申請 那個電郵  你便知咩事
士碌架 發表於 2018-2-25 10:16

試左
請問係唔係只包365 online無下載版?

請問呢做咩黎?
evil666 發表於 2018-2-24 13:50

自行申請 那個電郵  你便知咩事

其實可登入office網 都有假的
例如
@get365.pw
@greatmailbox.tk

都係淘寶 假貨
士碌架 發表於 2018-2-20 17:17

請問呢做咩黎?

個間 叫 广厚设计学校
學生可 自行申請入讀