新 Quest 2用戶有勁作Asgard’s Wrath送值usd$39.99

Update: 如果你之前啟動咗, 要跟返佢嘅twitter做, 師兄第二頁有講, 攞返個ticket就可以攞到啦

由11/20/2020 - 1/31/2021 啟動quest 2先至有得送
資料
但係好多人投訴話點解即時出買嗰啲冇得送
應該係因為銷售情況比預計唔好, 你見到啲ps5買到冇曬貨, 但係佢就愈賣愈有就知啦

不過都好嘅, 愈多人買就越多dev投資

由11/20/2020 - 1/31/2021 啟動quest 2先至有得送

應該 ...
normalyan 發表於 2020/11/21 19:54

quest 1 嗰陣聖誕節都有Vader Immortal: Episode 1,2,3送,
嗰陣冇人話唔公平,
今次quest2平咁多, 就算俾錢買都唔係貴,
而且oculus間中會送10鎂, 30%off, 我都收過2次
我就冇投訴, 唔明有咩好嬲,
重有識玩又有vr support pc 嘅,
緊係買steam 啲game, 又多又有時85%off

Many ppl say they will return the Quest 2 and bought another one with this free game.

呢隻game我一早有, 玩左幾個鐘卡關, 老實講又唔算好玩
送唔送都罷

呢隻game我一早有, 玩左幾個鐘卡關, 老實講又唔算好玩
送唔送都罷
grxgr 發表於 2020-11-22 08:17

有冇玩我之前嘅stormland or moss? 好似幾靚幾好玩

我玩緊舊嘅lone echo同robo recall都ok呀

quest 1 嗰陣聖誕節都有Vader Immortal: Episode 1,2,3送,
嗰陣冇人話唔公平,
今次quest2平咁多, 就算俾 ...
alancck 發表於 2020-11-21 21:44

Quest 1 出咗一段時間,但Quest 2出咗無耐,第一水支持者都無野送,反而遲一個月買有野送,我都第一水買咗,但都依家都未開,希望都有game送

應該 ...
normalyan 發表於 2020-11-21 19:54

但我部PC唔兼容,咁會唔會無得拎free game

但我部PC唔兼容,咁會唔會無得拎free game
itpeanut 發表於 2020-11-22 11:41

你應該拎到喇, 就算pc玩唔到 都可以插條usb 2.0 link過去攞咗先囉

真係早買早享受
依家Amazon 買仲要有US$15減....

Quest 1 出咗一段時間,但Quest 2出咗無耐,第一水支持者都無野送,反而遲一個月買有野送,我都第一水買咗,但 ...
itpeanut 發表於 2020/11/22 11:35

科技嘅野,唔係追新唔通越耐越貴?
Apple手機第一水炒到上天,
又唔見人話冇野送搵笨7?