我的遊戲不見了

我的marvelVR不見了
過年前入了q2,便把rifts出售,早兩日入去steamvr 打開revive入去見到marvelVR,諗住好耐冇玩便開,怎知打不開,便去oculus資料庫看,竟然找不到,奇怪的是翻查購買紀錄也找不到,更甚是去商店也找不到這個遊戲,現已電郵oculus問是什麼回事,有冇師兄知道是什麼回事,或有類似經歷

在手機的購買紀錄

你email 應該有購買收據,搵出黎再問客服一下?

回覆 2# grxgr
先多謝師兄提點,可惜已超過一年,郵件已清空了,遊戲開唔到可能係軟硬件問題,但我只奇怪購買紀錄竟然刪除了,商店也找不到,就算下架也不能將我買了的遊戲刪除,手機紀錄的交易有一筆39.99美元的,那就是marvelVR,我在oculus就只買了那兩隻遊戲,不然那是什麼?沒有了logo也沒有了名字,我想知有冇師兄也買了marvelVR?又是否像這樣!

https://uploadvr.com/marvel-powers-united-shutting-down/
如果係呢隻game, 佢就咁收左皮無得再玩, 非常pk
一係試下carck版玩唔玩到

https://www.roadtovr.com/marvel-powers-united-vr-oculus-facebook/
官方"好似"可以refund
唔得既, 如果你係經paypal之類比錢一係試下退唔退到款...

回覆 4# F_Fillet
啊!就是這個遊戲,唔該哂師兄,睇黎我都係試吓退款

如果係呢隻game, 佢就咁收左皮無得再玩, 非常pk
一係試下carck版玩唔玩到

官方"好似"可以refund
唔得既, ...
F_Fillet 發表於 2021-4-3 03:58

我初頭都有諗過唔通下左架?
但marvel喎!即係打消左個念頭
估唔到咁兒戲,同家陣既手遊一樣隨時消失...