求推介Android Wear

用緊Fitbit Ionic無啦啦瓜左
Fitbit無咩function...唔想再用
想買返隻Android Wear既錶
可以用Google pay同電量用到幾日, 最好個mon可以係always on

用緊fossil gen 5,有NFC
新錶落地,暫時普通用可以頂到1.5日

Wear OS,好似冇咩錶可以捱到2,3日
(熄晒所有功能,淨係顯示時間例外)

用緊fossil gen 5,有NFC
新錶落地,暫時普通用可以頂到1.5日

Wear OS,好似冇咩錶可以捱到2,3日
(熄晒所有功 ...
lovelyken 發表於 2019-10-8 11:15

哩隻好似幾好
大概幾錢?

哩隻好似幾好
大概幾錢?
Dominator 發表於 2019-10-8 13:56

$3000
https://inews.hket.com/article/2 ... 80%80%E5%94%AE-3000

其實係比較貴,但呢排好似冇咩新錶出,
見佢行最新CPU,而且8GB+1GB,
諗左好耐,當D錢趺左,最後買左

我用緊平一級的FOSSIL SPORT
Snapdragon™ Wear 3100, 4GB+512MB
一樣有NFC

小米好似話會出隻wear os
建議樓主等埋先

我用緊平一級的FOSSIL SPORT
Snapdragon™ Wear 3100, 4GB+512MB
一樣有NFC
lcwing 發表於 2019-10-8 23:44

有留意過FOSSIL SPORT, 請問CHING喺邊度買, 同幾錢?
見外國賣緊USD199, 唔知香港幾時先肯減
而家連豐澤都唔賣FOSSIL, 想睇下實物都難

小米好似話會出隻wear os
建議樓主等埋先
sailoralan 發表於 2019-10-9 09:36

希望真係出得成, 而家市面好似得返TicWatch同Fossil兩個牌子咁, 仲要無乜地方有得賣
用咗3年幾既moto 360 2nd gen舊電又開始傻傻地, 想搵替代品都無乜選擇, 想搵大錶面仲難
就嚟把心一橫轉Samsung Watch Active 2

Amazon.co.uk 售賣 Fossil Sport 做緊特價
連香港運費都係 HK$1,400
重點係 Fossil 有兩年全球保養,不妨諗諗

Amazon.co.uk 售賣 Fossil Sport 做緊特價
連香港運費都係 HK$1,400
重點係 Fossil 有兩年全球保養,不妨 ...
declan_1 發表於 2019-10-10 17:53

見d review都係投訴電量差
等感恩節睇下咩價錢