其實xpower產品係咪真係需要賣咁貴

市面有咁多同類產品。xpower都仲係賣咁貴

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

市面有咁多同類產品。xpower都仲係賣咁貴  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
yipyipfung 發表於 2021-1-8 21:45

基本上都係 odm貼牌子

你當佢零售價大約5/6折返貨

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

個售價任佢開(噏)㗎啫,同一件國貨產品,貼唔同嘅所謂香港/外國牌子,價格亦可以有分别。有人買嘢淨係睇(信)牌子,根本都唔會理會件嘢嘅來源。
當然,不同貼牌商家,售後服務可能會有分別,始終係羊毛出自羊身上。

I'm using a couple of xpower/verbatim A/C charger and power bank.  IMO, the quality of verbatim is higher.

199人仔

Qc又要錢, 認證又要錢, 測試又要錢, 售後又要錢, 爆鑊黎補鑊又要錢, 羊毛出在羊身上

個售價任佢開(噏)㗎啫,同一件國貨產品,貼唔同嘅所謂香港/外國牌子,價格亦可以有分别。有人買嘢淨係睇(信 ...
dcc2000 發表於 2021-1-10 02:49

xpower冇自己產品

貼牌貨

199人仔
stephen1029dog 發表於 2021-1-10 12:53 PM

有無C 兄用緊呢個65W 快叉?叉緊會唔會好熱?

Xpower 產品完全唔值佢個價....