可充 iPad Pro 12.9” 嘅小型充電寶

買咗隻紫米綠色可無線充電嘅充電寶以為 PD20W 可充 iPad Pro 12.9” 2018 點知原來唔得

所以今次上來請教大家邊款可以充埋 iPad Pro
感謝

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

買咗隻紫米綠色可無線充電嘅充電寶以為 PD20W 可充 iPad Pro 12.9” 2018 點知原來唔得

所以今次上來請教 ...
wingyinff 發表於 2021-6-5 11:37

充到iPad Pro

要有無線充

又要體積細?

不如你話要幾多 mAh先夠用你

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

充到iPad Pro

要有無線充

又要體積細?

不如你話要幾多 mAh先夠用你

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - A ...
kofz 發表於 2021-6-5 12:09

我唔洗無線充㗎,呢家嗰舊有無線充但我都未用過
BTW,我平日用 10000mah 咋
基本上唔係日日用,係以防 iPad Pro / iPhone 唔記得叉電先帶定係背囊內

唔該晒師兄

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

我唔洗無線充㗎,呢家嗰舊有無線充但我都未用過
BTW,我平日用 10000mah 咋
基本上唔係日日用,係以防 iP ...
wingyinff 發表於 2021-6-5 15:24

iPad Pro 12.9” 2018

最高支援 pd 32w

TEGIC BLOCK 30冰格充电宝移动电源30W大容量超薄小巧便携10000毫安PD快充适用苹果华为手机1000000超大量

ELECJET电友P10充电宝10000毫安双向30W快充适用于三星note10+移动电源s21u苹果12专用轻薄小巧iPhone12 por

全汉PD30W充电宝QC3.0双向快充iphoneXr11笔记本NS移动电源Switch

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

ZMI / 小米 只33W PD充電器就系爲iPad Pro而設計。

唔該晒咁多位師兄;最後拍咗電友 P10X