買了個usb 電流電壓計

用來mon 住電話充電
7 天前 23:45

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

用來mon 住電話充電
(朗尼) 發表於 2021-6-11 23:45

感覺效果如何?

用來mon 住電話充電

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
(朗尼) 發表於 2021-6-11 23:45

Mon充電嘅話買黑尾巴得啦。

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

咩係黑尾巴?
係咪要買呢D TESTER先可知幾多A?
太多線有D都唔知係咪快線

咩係黑尾巴?
係咪要買呢D TESTER先可知幾多A?
太多線有D都唔知係咪快線
dc97_2013 發表於 2021-6-12 12:50

功能簡單嘅USB電流電壓錶。

6 天前 19:38

回復 1 #(朗尼)

ud24 is good

via HKEPC Reader for Android

鴨寮街 賣電腦DIY見有賣 有幾款  

我都買了幾款

4 天前 16:14

我都買了幾款

(朗尼) 發表於 2021-6-14 16:14

就係呢4款   

我都買了幾款

(朗尼) 發表於 2021-6-14 16:14

左邊兩款沒買過
我真唔好彩
右下那款淘回來,插上電話USB牛,不到3分鐘就完全白屏了
右上那款都是淘回來,用了個多月就經常當機,VAW三行數字都經常唔跳動,只有時間會跳動,又電話冇電至100%都維持顯示住2A
另外上面黑色有尾那款,在特X場買過一條白色的,電壓最高只去到7V,長時間插住PI3,兩年了還正常。
功能越多問題也越多。