好靚但好貴   你戴有些大  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
JLV1818 發表於 2021-9-9 22:51

平貴睇你同咩比, 有d 平android 表幾百蚊都有, 貴的幾千都有
其他os 的有d 3 千頭起跳

如果今代samsung同samsung 比其實唔算貴, 最貴46mm LTE原價3498,  計計埋埋優惠, 連埋google store card, 都係29xx ; 如果bt 版減埋都係25xx  
對比當年gw3 lte 要3898, bt 要3498

除非你覺得tizen值得貴d

我個人就幾中意跟機條帶,
一來比以往的用料好, 唔痴塵
二來弧邊貼番錶新, 條帶唔會屈得太過,
特別係好多時平頭軟帶好多時屈得太多, 影響bp, pulse 等測量; 亦要戴到好緊, 先可以貼到隻手
(如果中意貼身的另計)
2021-09-10 14.35.28.jpg

你指2日一充應該係指24小時吧
kumamon2015hk 發表於 2021-9-10 14:20

隔離有人post 過有AOD 都唔止一日一充

我隻手都係幼, 我都係啱啱好戴得到, 太大就會好怪
Watch4 Classic 46mm
45.5 x 45.5 x 11 mm (1.79 x 1.79 x 0.43 in)

Watch4 Classic 42mm
41.5 x 41.5 x 11.2 mm (1.63 x 1.63 x 0.44 in)

Watch1 42mm
45.7 x 41.9 x 12.7 mm (1.80 x 1.65 x 0.5 in)

好彩個高度同我 Watch1 42mm 差唔多, 我先叫做啱啱好size
今代 42mm 係有D細

我隻手都係幼, 我都係啱啱好戴得到, 太大就會好怪
Watch4 Classic 46mm
45.5 x 45.5 x 11 mm (1.79 x 1.79  ...
jacky_chua 發表於 2021-9-10 16:39

依家周圍都有demo, 直接走去戴上手
手感係一個問題, 視覺上又係一個問題, 可能顏色唔同感覺都會有d 分別

你指2日一充應該係指24小時吧
kumamon2015hk 發表於 2021-9-10 14:20

我今朝5點,到而家5點,12小時,餘下 64% ,無開 AOD,但可能 run in 下電池又會耐d的

今次W4 係咪都係要samsung 機先開到血壓計?

我今朝5點,到而家5點,12小時,餘下 64% ,無開 AOD,但可能 run in 下電池又會耐d的 ...
f16 發表於 2021-9-10 17:21

照咁計都一定夠24小時

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

今次W4 係咪都係要samsung 機先開到血壓計?
umbrella2714 發表於 2021-9-10 17:22

血壓計同ECG都係用錶
第一次cal同export要用health monitor

昨晚戴住訓,昨日 0500 ~今日 0600,共25小時,餘下 25% 電
如佢有 fast charge 就好d