係3台出switch抵唔抵????

一次拎走兩部機......
http://web.three.com.hk/handsets/samsung/a8plus-nintendo/

其他台淨係出a8+ 好似月費都要2百幾...

via HKEPC Reader for Android

其他台淨係出a8+ 好似月費都要2百幾...
p.chan 發表於 2018-2-14 13:20

係呀....岩岩計過條數,出面淨買a8同swich都要6千

一次拎走兩部機......
熊小子 發表於 2018-2-14 12:14

總值高達 $7,422
月費 = $298 ( 1GB + 3GB Data )

a、Samsung Galaxy A8+ = $4,398
b、Nintendo Switch = $2,340

c、Sonic Forces 遊戲 (盒裝版)= $ ???
d、[Super Mario Odyssey] 便攜包連保護貼 = $ ???
e、透明主機保護殼 = $ ???
= = = = = =

$7,422 - ( a + b ) = $684 ( c + d + e )

*其實無咩抵唔抵,差價都喺你自己畀。要計平嘅,只喺手機最多平少少,不過月費收多 $10-20 一個月,你揸住個優惠禮品或贈品已經唔覺痛喇!

唔知新年有無開呢?2百幾蚊可以有曬兩樣真係好吸引

係呀....岩岩計過條數,出面淨買a8同swich都要6千
熊小子 發表於 2018-2-14 16:54

6千係最平,
出面買,行貨應該過7千

唔知新年有無開呢?2百幾蚊可以有曬兩樣真係好吸引
lorenzokon 發表於 2018-2-14 20:59

係OK既,月費300,而且有2GB內地data

係OK既,月費300,而且有2GB內地data
大愛gill 發表於 2018-2-14 21:08

有方法唔洗食39蚊VAS同18蚊牌照費?
如果兩樣都免到厘個PLAN真係唔錯既, 免唔到其實同續約SIM ONLY PLAN再另買機無咩大差別