想問Switch代用手制

剛買了SWITCH比阿仔, 想加多一個手制, 因PRO CONTROLLER 要成500蚊, 都幾貴, 想請教有玩開的CHING, 有無好用平價的代用手制推介?

建議你買原裝,只有pro controller 先有專利震動技術, 其它代用既都係普通雙震動唔使考慮

可買良值 pro 手掣二代,有埋 NFC 功能的

可買良值 pro 手掣二代,有埋 NFC 功能的
sunyan12 發表於 2019-2-23 16:37

今日入左隻良值無NFC版, 幾好用,  謝CHING推介

回覆 4# Monet90

可以講下邊區購買 ?? 及多少錢 ??
我上年買了良值第一代 PRO 手掣, 現在想知個新價錢, THANKS !

回覆  Monet90

我上年買了良值第一代 PRO 手掣, 現在想知個新價錢, THA ...
sunyan12 發表於 2019-2-24 22:50

我係福仁樓上果間GAME 舖買, 係第2代, $23X, 你個第一代用左一年都未壞?

回覆  Monet90

我上年買了良值第一代 PRO 手掣, 現在想知個新價錢, THA ...
sunyan12 發表於 2019-2-24 22:50

SSP
良值 PRO ~19X & 23X

利申: 良值 有線手制

SSP
良值 PRO ~19X & 23X

利申: 良值 有線手制
epc08 發表於 2019-2-25 14:17

我買果隻係無線.. , 好似無見過有良值有線手制賣..

我買果隻係無線.. , 好似無見過有良值有線手制賣..
Monet90 發表於 2019-2-25 15:03

e+ SSP 無再出現,不過可以淘到
* 淘,好似平過 SSP

當初買 "良值有線手制" 喺原庄左拆右拆又唔喺話好用(帶出街玩就無法),so 平平地買隻 "良值有線手制" 試下,手感唔錯(原庄手制都要落個套加大手掌揸住啲嘢嘅存在感)

良值第二代無線手制,喺唔喺即喺 2G 版?

我係福仁樓上果間GAME 舖買, 係第2代, $23X, 你個第一代用左一年都未壞?
Monet90 發表於 2019-2-25 09:46

係呀,只係沒有N F C功能