想問手遊call of duty買邊款手制先支援?

有冇人知

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

回覆 1# yipyipfung

用wee2 可以玩到呀ios

回覆  yipyipfung

norai 發表於 2019-10-17 17:19

請問師兄wee2有無delay問題?

回覆  yipyipfung

norai 發表於 2019-10-17 17:19
香港買?

回覆 3# sandalshk

小小一定有 唔跟手咁 我覺得係game問題多過joypad

回覆 4# yipyipfung

carousel 二手 以前用來打左成年pubgm

回覆  sandalshk

小小一定有 唔跟手咁 我覺得係game問題多過joypad
norai 發表於 2019-11-4 23:08
我淘寶買左 希望問題唔嚴重
wee2t最新果代

我淘寶買左 希望問題唔嚴重
wee2t最新果代

yipyipfung 發表於 2019-11-5 13:03

師兄入手價幾多?
可以PM link嗎?

回覆 7# yipyipfung

用邊代都無乜關係
我用佢wee2 同q1 都係咁上下 btw我連keyboard mouse多

師兄入手價幾多?
可以PM link嗎?
sandalshk 發表於 2019-11-5 13:31
24x 實數
【飞智wee2t跑跑卡丁车王牌战士和平精英吃鸡神器t辅助手游蓝牙键盘鼠标王者荣耀安卓苹果手机体感拉伸游戏手柄】https://m.tb.cn/h.esDLtZR?sm=b8cfc3 嚸↑↓擊鏈﹏接,再选择瀏覽→噐咑№亓;或椱ァ製这句话¢IH5HYtRzQX9¢后咑閞????淘灬寳????