回覆  六代火龍

只係等左5日, 好難屈佢黑, 佢又冇屈人食骨, 只可以話出貼叫大家唔好訂咁ONX ...
AMDEX 發表於 2023-1-19 00:31

唔係你On_, 只係佢突然改政策啫

我都係訂,早你成一年半攞到機,仲要舊價唔通我又On_?
我今次PSVR2都係訂㗎喇。

香港買野就係咁受氣,正常訂左點會遲過walkin 客,就算條款寫明訂機會幾時拎機,當突然有大貨,訂貨客都唔會預間店真係唔俾貨玩條款。

PS: 日本牌子香港代理大部份都係差,日本仔長情,佢地合作開D代理唔會轉,所以個個香港代理日本名牌全部變曬大春袋!

香港買野就係咁受氣,正常訂左點會遲過walkin 客,就算條款寫明訂機會幾時拎機,當突然有大貨,訂貨客都唔 ...
melfigfu 發表於 2023-1-19 13:02

唔好意思,SONY專門店係SONY香港分公司直營的,根本完全唔關代理事

有$ 週圍都有得賣啦 專賣店又點 一樣有貨都係賣比街客先 預訂既就遲的有多貨時先比訂貨既客 咁樣做生意手 ...
六代火龍 發表於 2023-1-18 22:39
係黑店,SONY自己開既黑店

香港買野就係咁受氣,正常訂左點會遲過walkin 客,就算條款寫明訂機會幾時拎機,當突然有大貨,訂貨客都唔 ...
melfigfu 發表於 19-1-2023 13:02

sony香港邊有用代理

咁佢係你到期日比到機你,就無問題。
如果佢忽然加價,你係未比翻差額佢先?

我上星期六 walk in Apita 買 GOW set..
原本想喺豐澤買有得儲易賞錢,點知行咗2間都無貨。

我上星期六 walk in Apita 買 GOW set..
原本想喺豐澤買有得儲易賞錢,點知行咗2間都無貨。 ...
card_captor 發表於 2023-1-21 16:54

fortress 網店有
想知邊間有貨可綱上查

fortress 網店有
想知邊間有貨可綱上查
Tube 發表於 21-1-2023 18:24

我就係上網睇話有現貨,到現場問,俾埋網頁佢睇。

不過都係無,話網頁更新唔切。

原本想喺豐澤買有得儲易賞錢,點知行咗2間都無貨。 ...
card_captor 發表於 2023-1-21 16:54

俾真用家買晒?

我覺得都係拎晒上大6

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)