手遊二之國必試

暫時都好順, 舊酒新瓶課金game, 唔好期望好好玩, 玩十日可del

暫時都好順, 舊酒新瓶課金game, 唔好期望好好玩, 玩十日可del
chwowaw21 發表於 2021-6-11 08:06

巴哈話係金之國
一堆負皮

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

巴哈話係金之國
一堆負皮

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
bobopig 發表於 2021-6-11 08:19

課金唔緊要, 要大量金錢造出來, 但有些嘢好討厭, 如獎勵取了放在郵箱, 又要取多次這種煩人操作, 另外collection獎勵又係討厭

弓手個動作同我幾年前玩果D武俠MMO一樣, 又係換皮驚

課金唔緊要, 要大量金錢造出來, 但有些嘢好討厭, 如獎勵取了放在郵箱, 又要取多次這種煩人操作, 另外coll ...
chwowaw21 發表於 2021-6-11 08:31

我見動畫幾靚,廣告
又話吉卜力有份
跟住似以前家用機出過 2之國
matable 試過佢幾隻遊戲又唔太差

預約訂左

但見一堆負皮,都唔下載了

可能唔同 team 負責掛

我見動畫幾靚,廣告
又話吉卜力有份
跟住似以前家用機出過 2之國
matable 試過佢幾隻遊戲又唔太差

預約 ...
bobopig 發表於 2021-6-11 10:07

靚過 PS3 版, 見到羊抱佢去戰場, 羊不會死

好似要2GB, 下得都好快, 有時間未試下

1G store app + 1.8G ~ 1.9G 更新

隻game唔錯

via HKEPC Reader for Android

1G store app + 1.8G ~ 1.9G 更新

隻game唔錯  

via HKEPC Reader for Android
natsu 發表於 2021-6-11 11:21

聽講去到 Lv.30唔課好難玩落去

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

聽講去到 Lv.30唔課好難玩落去

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
kofz 發表於 2021-6-11 14:35

我都唔明點解要課金玩落去, 玩法大同小異, 又係要做大量任務收集材料, 仲要限死某樣達標先可繼續...

反而近期喜歡玩呢兩隻:
失落的世紀
Angelsaga