返深圳邊度整電話架?

係即拎定點架?

去賽格
深圳地鐵
華強北路

係咪即刻拎就睇你有無零件
通常都即日取

但小心比佢換左野都唔知

原帖由 小朋友 於 2008-12-13 06:08 發表
去賽格
深圳地鐵
華強北路

通常都即日取

但小心比佢換左野都唔知
這個都唔怕...因又唔係新野...睇下俾幾十蚊可唔可以用得番

原帖由 小朋友 於 2008-12-13 06:08 發表
去賽格
深圳地鐵
華強北路

通常都即日取

但小心比佢換左野都唔知
這個都唔怕...因又唔係新野...睇下俾幾十蚊可唔可以用得番

之前幫friend拎N70, N73(兩部都白屏)上深圳整,完全冇問題。一個鐘ok

大陸整野是平靚快, 好過香港好多, 以前換野, 現在d野根本唔值錢, 換來做什麼???

原帖由 neptune 於 2008-12-13 14:10 發表
之前幫friend拎N70, N73(兩部都白屏)上深圳整,完全冇問題。一個鐘ok

我那部都係白屏呀....咁要整幾錢同邊間好呀?

我係去福田區啲鋪度整(詳細地址唔記得...),整一部大約百幾蚊,唔一定有零件,整之前問清楚好,冇就唔好整住(部機自己keep好過擺佢到)。另外,有啲人話會俾鋪換咗cheap零件,我唔知係咪事實,但幫friend整完之後有畫面而且用到。(返大陸整機好睇采數...brother, 祝你好運)

原帖由 陽光土司 於 2008-12-13 18:00 發表

我那部都係白屏呀....咁要整幾錢同邊間好呀?

你去到華強路地鐵出口
應該係 A 出口
跟住就有好多個商場叫 賽格乜乜 賽格麥麥咁
通常都係買電子野!
果到係深圳電子批發地方
你去撞下啦!我以前整機果機間以經拆左了起左好多新大
但無記錯係女人世界對面 賽格市場
但女人世界都有兩個!重要格六七條街!

原帖由 小朋友 於 2008-12-14 16:00 發表

你去到華強路地鐵出口
應該係 A 出口
跟住就有好多個商場叫 賽格乜乜 賽格麥麥咁
通常都係買電子野!
果到係深圳電子批發地方
你去撞下啦!我以前整機果機間以經拆左了起左好多新大
但無記錯係女人世界對面 賽格市場
但女人世界都有兩個!重要格六七條街!

明白