頭先3打黎話出部5800可以平d........

有個女仔打黎講完一堆3既野..
我直接問出5800咩價.."
佢之後話有得平.."
叫我去門市同入面既人講code有得平 eg"P1"
佢話講完d人就明..."特別既客戶優惠wor.."

2180機價 +  1400(預繳)
140月費(全包)X18

2180+140X18=4700
有平咩??

另外我見用HGC既話3可以月費平30... 有無人知係點?

成個plan幾多分鐘? 包幾多data?

原帖由 jerrychan 於 2008-12-17 19:43 發表
成個plan幾多分鐘? 包幾多data?

服務計劃: $128.00

基本話音通話分鐘: 1200 分鐘

心連心通話分鐘: 900 分鐘

視像通話分鐘: 50 分鐘

在网上购物的好友们大家好

waaa 3 wants to attract customers by making phones cheaper

c兄你好似計錯數喎~
而家要俾3580出機
但條數呢...
2180+(140*18-1400)=3300...
係比市面平左少少喎~~

唔知有冇計錯呢....

原帖由 angus_lo 於 2008-12-19 00:13 發表
c兄你好似計錯數喎~
而家要俾3580出機
但條數呢...
2180+(140*18-1400)=3300...
係比市面平左少少喎~~

唔知有冇計錯呢....

你指依家出面3580可以出到機?邊到?
個1400係預繳

原帖由 FungHK 於 2008-12-19 00:48 發表

你指依家出面3580可以出到機?邊到?
個1400係預繳

我覺得唔可以咁計既,你要計埋e家個plan
如果係我,我會咁計
68蚊係我用緊既plan,如果要轉plan姐係要比多d錢啦~~
2180+(140-68)*18
2180+1296=3476,平左過小小囉……..

領域之前電腦節個陣見佢好似賣3400 ,諗得過

原帖由 tobyho91 於 2008-12-19 00:56 發表

我覺得唔可以咁計既,你要計埋e家個plan
如果係我,我會咁計
68蚊係我用緊既plan,如果要轉plan姐係要比多d錢啦~~
2180+(140-68)*18
2180+1296=3476,平左過小小囉……..

領域之前電腦節個陣見佢好似賣3400 ,諗得過

領域3400真行貨?
平幾百應該水啦

原帖由 FungHK 於 2008-12-19 01:02 發表

領域3400真行貨?
平幾百應該水啦

梗係水啦
不過ok嫁喎,我成屋d機都係個度買,都冇事
試過6280 入買個個日期,入完之後 白mon 開唔到,拎去整左1個禮拜左右
5610試過爆左粒推左推右個粒制,但係個個問題,係部機設計既問題
係領域買過n70/6280/6500s/n81/5610/3110c/3600s/7610s...........記得既有咁多 (all nokia )
都買過行既,係領域,6300囉