部 lg kc550 又 hang 咗 --- Hang 機要整足 4 日

已經係第三次, ( 7 個月內 )   -- 有冇辦法自己 reset 部機  ?

今次連舊電都收埋, 話睇吓係唔係舊電問題

*** 第一次聽到 hang 機関舊電事 ***

(過咗保養期要收 $150 檢查$ - 以後 lg 機真係唔使諗)
--------------------------------------------------------------------------
Hang 機要整足 4 日,  真係冇佢辦法.

7 個月內hang 3次..好小...
我記得lg 第一部3G 電話(3HK 獨家果部死人野) ...2wk hang 1次

原帖由 neogeokk 於 2009-2-7 00:09 發表
7 個月內hang 3次..好小...
我記得lg 第一部3G 電話(3HK 獨家果部死人野) ...2wk hang 1次

咁點解決 ?

原帖由 at123hk 於 2009-2-7 13:25 發表

咁點解決 ?

拎去整..3仔又話無問題
最後賣鬼左佢...

防火墙

lg kc550 係邊部?
我淨係知ice cream 一日hang 機次都得~~
正確都1-2日hang 1次~

原帖由 dochi 於 2009-2-7 20:26 發表

ice cream係kf350
kc550係呢部:

原帖由 dochi 於 2009-2-7 20:26 發表

咁點 reset 部機 ?

原帖由 at123hk 於 2009-2-6 23:24 發表
已經係第三次, ( 7 個月內 )   -- 有冇辦法自己 reset 部機  ?

今次連舊電都收埋, 話睇吓係唔係舊電問題

*** 第一次聽到 hang 機関舊電事 ***

(過咗保養期要收 $150 檢查$ - 以後 ...

finally get it back, just said update the software only ! 唔知幾時又再 hang

乜而家d 電話好似隻隻牌子都好多問題咁ge