3台 續約 \_/

我用緊68$  +$12 + $8 sms = $88  per 月

4月夠期  佢打左好多次來 我冇聽  聽左一次

有一位極唔polite ga姐姐打來

比返d著數你 就係平接近一半ga plan----  $88蚊一個月

咁咪姐係一樣?  佢話唔同! 你唔續就要比一個月158$架啦 服務一流

-----------------------------------------------------------

想問下各位CHING
我想用返呢個NUMBER 轉去PEOPLE 係唔係就咁去PEOPLE 同佢講幾時到期 就得

唔洗理3 ?  因為我怕到最後佢又屈我錢

我自己就用$48轉去PEOLPES儲值卡
之後轉番3仔3g
大約$50一個月2500MINS
仲送$150券....

我個時都係由3轉people
記得好似要留幾日比佢地轉台o"""o
我個時就預多左3日

有冇好介紹....轉台或續約
我都係3月尾到期

最緊要係肯定轉去個個台可以係你約滿個日或之後轉到
唔係就毀約或者俾多錢到時就無得怨

原帖由 prowede 於 2009-3-12 11:57 PM 發表
最緊要係肯定轉去個個台可以係你約滿個日或之後轉到
唔係就毀約或者俾多錢到時就無得怨

去左people 問問先

原帖由 DeathSon 於 2009-3-12 10:00 PM 發表
我自己就用$48轉去PEOLPES儲值卡
之後轉番3仔3g
大約$50一個月2500MINS
仲送$150券....

都唔明  續約唔係會頌平架咩..

頌貴過新客  都唔知佢想點

原帖由 hin618 於 2009-3-13 01:04 發表

都唔明  續約唔係會頌平架咩..

頌貴過新客  都唔知佢想點

咪就係囉

佢有打比你叫你續約咪好囉..
前幾個月我到期都冇打黎..
搞到我用佢個$158成一個月先知道

如果舊客平過新客, 又點吸引到新客?!