其實而家3既3G随時衰過People個edge架

people ok ar, c-hing 放心上啦!

I am using Tytn II and people data plan, very nice!!!

原帖由 foreverkiller 於 2009-3-19 02:37 發表

我一開到EDGE就1x-2xKB/s
係咪高速移動時的speed, 係的話無得講, 因為降到1KB/s都有機會

室內用,用時有 E show 出來,我係用 samsung d880 and x01ht

原帖由 kslau138 於 2009-3-19 02:38 發表
其實而家3既3G随時衰過People個edge架

何已見得呢?

原帖由 回憶是很痛苦 於 2009-3-18 00:48 發表

係邊度收返黎架個風 定係你幻想only

人地係4G not 3G

原帖由 mact 於 2009-3-19 12:36 發表

人地係4G not 3G
[quote]原帖由 ceo_lkh0921 於 2009-3-18 00:44 發表

cmhk will have 3G later...
So i think it just testing network...

係邊度收返黎架個風 定係你幻想only
原帖由 GraphiteCube 於 2009-3-18 01:17 發表
又有巴打話PEOPLES拿4G牌既?

唔知到時個4G Plan幾錢...

4G佢就有~~
3G佢無投到~~[/quote]
你睇清楚未架~~~佢係話cmhk will have 3G later唔係話cmhk will have 4G later
下次睇清楚D先回帖啦~~
仲有,有人已經問過我同你類似既問題,已經解釋左
有4G牌唔等於有3G牌~~

太多人用
e+ 好慢..有d ports佢地已經blocked左

CMHK有4G 係等到2011 3G 大把公司.....個本未回到..