原帖由 1227 於 2009-3-26 22:36 發表

係咪用剩少於 $98 就再買 $300卡
儲值卡需不需付 $12 隧通費

可以咁講啦
我而家係全新$78儲值卡+$300增值卷

原帖由 回憶是很痛苦 於 2009-3-25 23:30 發表

近桂林街公廁~~
有1-2檔都係
$78儲值卡 賣$60
$300增值卷 賣$270

peoples 用八達通增值 300蚊有430 價值一樣
http://www.hk.chinamobile.com/p_prepaid_refillbonus_tc.jsp

thanks all of you

即係 電話號碼係跟 $78卡  未拆卡套知唔知咩 tel no. ?

pay $60 for $78 卡折扣高 d

$78卡 + $300 refill ( $60+270) = $330 可以用到 3 個幾月

9x per month only

原帖由 pikcheong 於 2009-3-26 23:48 發表
鴨記 $98卡 賣$68, 使咩加$300 咁麻煩

請問鴨記邊間

$300 refill = $300 或以上          30% 再送 $10

原帖由 1227 於 2009-3-26 23:33 發表
thanks all of you

即係 電話號碼係跟 $78卡  未拆卡套知唔知咩 tel no. ?

pay $60 for $78 卡折扣高 d

$78卡 + $300 refill ( $60+270) = $330 可以用到 3 個幾月

9x per month only

係半年先岩
係呀唔知電話no.
不過我只會用張卡黎上網
唔會打電話,所以咩no都無所謂

原帖由 PCCW 於 2009-3-26 23:31 發表

peoples 用八達通增值 300蚊有430 價值一樣
http://www.hk.chinamobile.com/p_prepaid_refillbonus_tc.jsp

雖然價值一樣
但係你要同時間俾多$30佢袋喔~~
如果增100有200我都唔會增300囉~~

原帖由 回憶是很痛苦 於 2009-3-27 01:09 發表

係半年先岩
係呀唔知電話no.
不過我只會用張卡黎上網
唔會打電話,所以咩no都無所謂

用到半年 咁多  請問點計架

上面有 ching 話有 $98 card賣, 不過在下搵唔到

原帖由 1227 於 2009-3-27 01:24 發表

用到半年 咁多  請問點計架

上面有 ching 話有 $98 card賣, 不過在下搵唔到

當儲值卡有$50或以上就有180日(即6個月)
我果日去買都唔見有$98卡賣$68(直頭唔見有得賣)
只係見$78卡賣$68