想由p1i 轉去Nokia E63 ..唔知係咪個好選擇?

唔知有無師兄用E71 ,E63

見到而家E63 行貨咁平 ,2000蚊左右

E63 又有3.5mm jack , 1500mah 電 , 又有keyboard

不過其實e71 同e63 同要有咩主要分別>? 大家都有wifi , bt ,點解71 會貴千幾蚊?

另外佢用symbain 3.1 沒有軟件可以按鍵盤中某一個key , 就開啟指定軟件和程式?

而家用P1 最唔捨得係個KEYBOARD 用來打SMS (不過無用得倉頡) 同埋個GDESK (可以按某一個KEY 開指定的軟件和程式)

如果E63 可以取代到可以立即轉~!~

thanks

E71有GPS、HSDPA、3.2MP AF相機...雖然質素都係麻麻

岩岩睇返原來gdesk 都有symbian 3.1 版可以起e63 用
不過其實GPS ,HSDPA 同CAM 我唔太有用~!反而個KEYBOARD 好打(因成日要打SMS 同DOCUMENT)

問題而家P1 TRADE IN 都係得1K...

真係心大心細~!~!~!

唔該 Inspire 兄

睇到原來71 同63 分別!~!!

● E65 改為二百萬像素相機,沒有自動對焦
● 只支援 3G,上網速度為 384kbps。
● 不支援 GPS 定位服務
● 改用 3.5mm 耳筒插位

其實s60 多唔多sw 玩?
唔想好似P1 個OS 咁玩玩下就咁玩完~!

P1I TRADE有1K差唔多啦...咁都嫌

原帖由 SGGG 於 2009-3-21 12:14 發表
P1I TRADE有1K差唔多啦...咁都嫌

其實無....依個價係我二三個月前問€!~!

而家可能應得返700-800

脫離SE機係一個好選擇 ,我都想買部e63當後備機,不過會等佢跌到千五先出手。

原帖由 ppcjacky 於 2009-3-21 12:26 發表

one2free收都有$910

原帖由 ppcjacky 於 2009-3-21 12:26 發表

我識人兩星期前問總部收1000

原帖由 mact 於 2009-3-21 12:32 發表
脫離SE機係一個好選擇 ,我都想買部e63當後備機,不過會等佢跌到千五先出手。

出全黑OR全白先買~