買電話 c500 vs 6220c

c500 $12xx
6220c $1780-1850
2部差價5-6舊
應該買邊部好

c500定c510
c510唔上台應該做唔到12xx bo,如果一樣上台6220c都唔洗17xx

原帖由 dickykwanhk 於 2009-4-9 21:36 發表
c500定c510
c510唔上台應該做唔到12xx bo,如果一樣上台6220c都唔洗17xx

k-touch c500 ar
上台6220c要用咩plan綁幾耐先
我係超低用量

原帖由 於 2009-4-10 00:48 發表

k-touch c500 ar
上台6220c要用咩plan綁幾耐先
我係超低用量

k-touch平機係冇auto focus,如果真係要黎影相,一定6220c好好多
如果超低用量就唔好上台la,買剩機都好

一定係6220c la...

gps..5百萬像

6220c 最平上台是3hk
680機價+300預繳=980

原帖由 婷婷 於 2009-4-11 02:59 發表
6220c 最平上台是3hk
680機價+300預繳=980

$680* + 預繳$300 (18個月合約)
$2,980

註:
1. 以上資料乃屬本公司現時之意向,但以最終公告及所訂條款為準。
2. 所有機價按$138/$148月費計劃而釐定 (不適用於BlackBerry 智能手機優惠)
* 客戶須於合約期內簽訂指定服務組合。

要138/148 plan好貴喎

原帖由 於 2009-4-11 12:14 發表

$2,980

註:
1. 以上資料乃屬本公司現時之意向,但以最終公告及所訂條款為準。
2. 所有機價按$138/$148月費計劃而釐定 (不適用於BlackBerry 智能手機優惠)

成千分鐘唔合你用架啦
算啦

原帖由 於 2009-4-11 12:14 發表

$2,980

註:

I got one @ 2000
now using 3-DB @ 33/month

原帖由 tat0801 於 2009-4-11 12:24 發表

I got one @ 2000
now using 3-DB @ 33/month

ringhk個邊話1680@ssp