(半開箱) Softbank 940sh (update:)有圖有真相~

先達買, 跟firesim 卡貼...
用smv 台暫時未試過圈外之後搵唔返network.

940sh 係今季 sharp @ softbank既新機, 上個月20號先出左.
主打1200萬 (只係數字遊戲) 同wifi (加埋touch screen 先正)
其他果d widget/電視 用唔倒所以唔講..

個wifi 如果係wep就上倒,
wpa要入user name/password果d就唔得, 例如universities via pccw
個touch screen 用黎上網都好好用, 有multi touch, 方便zoom in/out

睇下相先..
10256 (6).jpg

10256 (1).jpg

10256 (3).jpg
10256 (2).jpg
10256 (4).jpg
10256 (5).jpg
10256 (6).jpg

p.s. 其實docomo果部sh01b 都型爆, 特別係黑色, 不過買日機真係買唔落黑色, 同埋冇wifi 加上入歌/片麻煩, 仲要貴d...最後都冇揀到佢

當然, softbank既卡貼解鎖機都有唔好, 例如多媒體鎖,  最好唔好成日換sim.

未見有相

原帖由 rc2009 於 2009-12-6 02:04 發表
未見有相

唔知點解唔得..
我風hk果邊都up倒架..

回覆 3# 的帖子

用錯方法? 有無按 '插入'

原帖由 rc2009 於 2009-12-6 02:08 發表
用錯方法? 有無按 '插入'

插左但係變左local既?[local]2[/local]

回覆 5# 的帖子

file 幾大? 試下縮細到 120KB/file

回覆 1# 的帖子

樓主你試下可唔可以試下用904sh 行Wi-Fi上網DL MP4鈴聲睇下用唔用到

原帖由 回憶是很痛苦 於 2009-12-6 02:14 發表
樓主你試下可唔可以試下用904sh 行Wi-Fi上網DL MP4鈴聲睇下用唔用到

有冇link~~

回覆 8# 的帖子

要入user name/password果d就唔得,我見友台話得喎