請介紹最平電話費台又要收得不錯

我依家用人仔台35元850分鐘,去到公司寫字樓收唔到,我以前都收到電話,依家對人仔台好絕望

唔知有沒有其他台好介紹?

回復 1# G-核戰機

smartone有$35 2g plan

3都有$35 Plan,不唔知你公司收唔收到。

CSL 為咩都唔驚LAW

回復  G-核戰機

smartone有$35 2g plan
tommyho 發表於 2010-9-26 23:54

點申請到
需要簽約嗎?

用123$36plan850分鈡,冇隧道費12個月约

點申請到
需要簽約嗎?
G-核戰機 發表於 2010-9-27 02:22

門市(未必間間有,SSP個間問過冇,MK新之城有)
預繳$100,免隧道費,850MIN

用123$36plan850分鈡,冇隧道費12個月约
ayk1569 發表於 2010-9-27 02:35

我問過最平2G PLAN要幾銀,職員俾左張69元PLAN給我看

門市(未必間間有,SSP個間問過冇,MK新之城有)
預繳$100,免隧道費,850MIN
tommyho 發表於 2010-9-27 12:36

我又問過,職員初時俾張單張就說51元是最平包埋SMARTIN
之後我在單張背頁找到35元有850分鐘,佢話呢個係充值服務CHECK唔到月結單
完全不太明白

不過我對SMARTONE有興趣多

我問過最平2G PLAN要幾銀,職員俾左張69元PLAN給我看

我又問過,職員初時俾張單張就說51元是最平包埋 ...
G-核戰機 發表於 2010-9-27 20:31

我記得35蚊果個PLAN係類似用儲值卡既型式的詳情你可以睇
http://www.smartone-vodafone.com ... /tchinese/index.jsp
其實仲有一個3G PLAN好岩你.
SMV 有個新客戶 1,600 分 鐘 51蚊 唔洗隧道費 .
之前我呢個PLAN用左成年  現在係舊客反而用唔到呢個PLAN

你不如問下你公司其他同事,比較下邊個台收得好d啦
因為唔同地方情況都唔同,我試過有幾個地方(九龍同港島都有),
得Peoples收到,其他四個台都收唔到