我係鴨記買過張$8儲值卡(2G Load2Share), 埋面得$5值, 打上Hotline(21211228)用左2分鐘, 上網check得番$4.7 ...
vita2009 發表於 2010-10-18 20:31

$0.12/min
21211228 不嬲當普通固網

$0.12/min
21211228 不嬲當普通固網
某人兄 發表於 2010-10-18 20:33

咁2g卡,  打上Hotline, 咩號碼先唔洗比錢? Thx!

咁2g卡,  打上Hotline, 咩號碼先唔洗比錢?  Thx!
vita2009 發表於 2010-10-18 20:55

某人兄 發表於 2010-10-18 21:25

扣多2分鐘, 而且認唔到我個號碼!

扣多2分鐘, 而且認唔到我個號碼!
vita2009 發表於 2010-10-18 21:36

咁即係 1753175

基本上load2share 既卡全部都係走3G 既計費系統,但係用個number打上去會認唔到或者話你所打既電話唔正確

點解唔去環球度買呢
o個度會教埋你點用

基本上load2share 既卡全部都係走3G 既計費系統,但係用個number打上去會認唔到或者話你所打既電話唔正確

...
某人兄 發表於 2010-10-18 21:52

11pm後先再試埋1753175. 我見$8咁平, 所以貪得意買來玩下!
試過打##122# check status, 一樣出Error!
咁如果我買增值卡, 應該打邊個號碼增值!

11pm後先再試埋1753175.  我見$8咁平, 所以貪得意買來玩下!
試過打##122# check status, 一樣出Error! ...
vita2009 發表於 2010-10-18 22:00

Check 應該係用 ##104# 或者 ##107#
增值請找店主或者用固網打去1753175

load2share ......是甚麼來架 ?

昨日經過見到 $16 ...得一張電話卡...無寫卡內有幾多價值,又無寫幾錢/一分鐘

回復 29# laiepc

你終於見到有果種卡
大家買卡之後看下張卡的code是  8985203...... 這就是3G卡。如果是8985204......就是2G卡

查話費:
2G卡  1750175
3G卡  1753175