其實係咪即係呢隻?

仲有我地香港人可唔可以直接去門市買,如果$25蚊就可以免費SMS咁唔洗特登去鴨記啦 ...
dugarrypat 發表於 2010-10-25 15:39

我都覺係呢隻
樓主話CS 講係用菲律賓卡包裝成 3仔好似係得呢張菲律賓

咁我想問係咁如果原全唔打電話,only sms,想問可以用倒幾耐?3個月?

其實係咪即係呢隻?

仲有我地香港人可唔可以直接去門市買,如果$25蚊就可以免費SMS咁唔洗特登去鴨記啦 ...
dugarrypat 發表於 2010-10-25 15:39

可以,只要不要在星期天去就可以(太多人!

其實3仔最平可以任send 同台sms ge 電話卡係幾錢張(2g/3g)?
買張用來send sms俾d 3台的朋友仔 ...
@ken@ 發表於 2010-10-25 14:58

2G至抵月費循環儲值咭 - 2G only 不用開plan也能 free SMS
3G至抵月費循環儲值咭 - 3G, 要開啟月費計劃才可以 free SMS
但以上的卡成日賣斷市

所以最好都係落中環買賓賓卡

咁我想問係咁如果原全唔打電話,only sms,想問可以用倒幾耐?3個月?
dugarrypat 發表於 2010-10-25 19:47

六個月,如果有兩張的話,可以過數過到無限期

六個月,如果有兩張的話,可以過數過到無限期
某人兄 發表於 2010-10-25 20:45

可唔可以解釋一下?

可唔可以解釋一下?
dugarrypat 發表於 2010-10-25 20:55

A 卡的錢過 B 卡,B 卡的錢過A 卡,餘額照舊,兩張卡也延期了 180 天

2G至抵月費循環儲值咭 - 2G only 不用開plan也能 free SMS
3G至抵月費循環儲值咭 - 3G, 要開啟月費計劃才可以 free SMS
但以上的卡成日賣斷市

所以最好都係落中環買賓賓卡.
某人兄 發表於 2010-10-25 20:44

去中環買賓賓卡.....可唔可以MNP ?  

3 的 賓賓卡是否分2隻 ......1隻2G,一隻3G ?

去中環買賓賓卡.....可唔可以MNP ?  

3 的 賓賓卡是否分2隻 ......1隻2G,一隻3G ? ...
laiepc 發表於 2010-10-25 21:52

3G only
no mnp

3G至抵月費循環儲值咭 - 3G, 要開啟月費計劃才 ...
某人兄 發表於 2010-10-25 20:44

中環D賓賓卡同鴨記D 15蚊卡係唔係同一樣野?